Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

AVENE Blagi zaštitni losion 200ML

AVENE Blagi zaštitni losion 200ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

AVENE Blagi zaštitni losion 200ML

AVENE Blagi zaštitni losion 200ML

10,43 

Besplatna dostava za porudžbine preko 20 €

Avene blagi losion umiruje i štiti suvu i osjetljivu kožu dajući joj mekoću i elastičnost.

Dejstvo:
AVENE Blagi zaštitni losion umiruje i štiti suvu i osjetljivu kožu dajući joj mekoću i elastičnost. Bez alkohola, namijenjen je njezi i čišćenju suve, osjetljive kože.
AVENE Blagi zaštitni losion je vrlo bogat Avène termalnom vodom i prenosi koži njena umirujuća i antiiritacijska svojstva. Čestice prirodnih silikata (talog na dnu bočice) stvaraju zaštitni sloj na površini kože i tako je štite od spoljnih štetnih uticaja.

Način upotrebe AVENE Blagi zaštitnog losiona
Prije upotrebe AVENE Blagi zaštitni losion dobro promućkajte. Nanesite na očišćenu kožu pomoću blaznice, nakon čišćenja sa Avène blagim mlijekom za čišćenje osjetljive kože, kako biste u potpunosti odstranili tragove šminke i nečistoće.

Pakovanje AVENE Blagi zaštitnog losiona: 200 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Crne Gore 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 20€