Besplatna dostava za porudžbine preko 20 € Non-stop niske cijene Jednostavno Brzo

Pravila i uslovi

Poštovani korisnici,

Internet prodavnica ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA, kojom upravlja Apotekamo AB (i njegova lokalna predstavništva), je informacioni sistem namijenjen predstavljanju i prodaji proizvoda korisnicima. Korisnik je osoba koja koristi ovaj sistem, odnosno kupac u internet prodavnici ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA. Kada posjetite ovaj sajt, prilikom svake Vaše kupovine važi pretpostavka da ste upoznati i da prihvatate uslove korišćenja koje ćemo Vam detaljnije predstaviti u daljem tekstu.

Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA će se uvijek potruditi da Vam obezbijedi najpovoljnije uslove kupovine. Na koji način to funkcioniše?
Ukoliko pronađete proizvod po povoljnijoj cijeni na nekoj drugoj online platformi javite se našem korisničkom servisu i mi ćemo Vam ponuditi proizvod po toj ili nižoj cijeni.

Kako kontaktirati našu korisničku službu:

Pravila i uslovi

Izjava o zaštiti podataka o ličnosti

Da bismo bili u mogućnosti da uspješno obradimo Vašu narudžbinu, potrebno je da nam pružite određene podatke kao što su vaše ime i prezime, adresa, e-mail, kontakt telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam na efikasan način isporučimo željenu robu i da Vas obavjestimo o trenutnom statusu Vaše narudžbine. Pored navedenih podataka, prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica i omogućili vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju, dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših korisnika.

Svi podaci kоје navedete prilikom registracije smatraju se poslovnom tajnom i tako dobijene informacije koriste se isključivo za potrebe dovršavanja narudžbine. Registracija је standard u Internet kupovini i preduzima se radi zaštite posjetilaca. Podaci kојi se upisuju prilikom registracije su zaštićeni i neće biti ustupani trećim licima niti publikovani. Informacije o novostima, newsletter i slično, dostavljaju se isključivo licima kоја su se prijavila na listu za prijem ovakve pošte.

U ime ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA obavjezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA i njegovim lokalnim predstavništvima (uključujući i poslovne partnere) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita povjerljivih podataka o transakciji

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom TLS enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprečavanja neovlašćenog pristupa prilikom njihovog prenosa. Time je omogućen siguran prenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa.

Monri Payment Gateway je certifikovan prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Hipotekarna banka Podgorica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Svi trgovci koji koriste Monri WebPay Payment Gateway su automatski uključeni u 3D-Secure zaštitu, čime se kupcima garantuje bezbjednost kupovine.

Opis proizvoda

Internet prodavnica ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA, garantuje za kvalitet i porijeklo proizvoda. Proizvodi na sajtu su originalne robne marke. Svi proizvodi se nabavljaju direktno od proizvođača ili od jedinih ovlašćenih distributera koji se snabdijevaju neposredno od proizvođača.

Napomena: Neće biti prodaje ljekova/proizvoda koji se shodno pravilima brendova platnih kartica svrstavaju u grupu visoko rizičnih.

Internet prodavnica ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA  nastoji da sve proizvode na sajtu opiše što je tačnije moguće. Proizvodi su predstavljeni po brendovima i kategorijama. Proizvodi su predstavljeni tekstom i prikazani fotografijom. Fotografija proizvoda koji predstavlja grupu Vam može poslužiti kao osnovna informacija o izgledu proizvoda. Napominjemo da je fotografija proizvoda data informativno i da ne možemo da garantujemo da bezuslovno vjerno prikazuje izgled proizvoda. Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja o proizvodu možete nas kontaktirati. Ako proizvod koji ste preuzeli ima neki nedostatak , pružamo vam mogućnost zamijene proizvoda ili povraćaja.

Cijene proizvoda
Internet prodavnica ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA će se uvijek potruditi da Vam obezbjedi najpovoljnije uslove kupovine.
Na koji način to funkcioniše?
Ukoliko pronađete proizvod po povoljnijoj cijeni na nekoj drugoj online platformi javite se ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA korisničkom servisu i mi ćemo Vam ponuditi proizvod po toj ili nižoj cijeni.
Kako kontaktirati našu korisničku službu :
Sve cijene na našoj stranici su prikazane u eurima (EUR).
Cijene su informativne, sa PDV-om. Prilikom potvrde porudžbine, cijene će se izvršiti u eurima (EUR).
Obavezujemo Vam se da ćemo vam dostaviti proizvod po cijeni o kojoj ste obaviješteni prilikom potvrde narudžbine, a sve promjene cijena određenih proizvoda koje ste naručili neće uticati na vrijednosti Vaše kupovine. Zavisno od konačne vrednosti Vaše narudžbine i adrese za dostavu, troškovi transporta mogu biti uključeni u prikazanu cijenu ili dodatno obračunati.
Pakovanje proizvoda

Proizvode koje naručite putem sajta, upakovaćemo na način koji štiti integritet pošiljke (transportno pakovanje).

Uslovi plaćanja
Na ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA platformi omogućeni su slijedeći uslovi plaćanja:
 1. Plaćanje platnom karticom
 2. Plaćanje pouzećem za proizvode koji se dostavljaju na kućnu adresu – omogućeno samo za kupce na teritoriji Crne Gore.

Sva plaćanja bice izvršena u lokalnoj valuti Crne Gore – EURO (€).

Dostava i način preuzimanja

Dostava je besplatna za porudžbine preko 20 € . Troškovi dostave za porudžbine u vrijednosti ispod 20 € snosi kupac. Cijena isporuke koju plaća kupac je 4 €.

Dostava se vrši na teritoriji Crne Gore putem kurirskih službi. Rokovi dostave su jednaki važećim rokovima dostave propisanim u uslovima kurirske službe Crne Gore:

 1. Za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedjeljka do petka, okvirni rok isporuke je  od 3 do 5 radnih dana za cijelu teritoriju Crne Gore.
 2. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak – dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše nedjeljom.

Robu koju ste naručili na našem sajtu možete preuzeti na sledeće načine:

Na registrovanoj adresi: roba se isporučuje posredstvom kurirske službe na adresu koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije na sajtu;

Na drugoj adresi: ukoliko želite da se naručena roba isporuči na drugu adresu od one koju ste naveli kao svoju adresu prilikom registracije, možete to naglastiti prilikom kreiranja narudžbine.

Prilikom preuzimanja proizvoda, kupac je obavezan potpisati otpremnicu koju uzima dostavni radnik kurirske službe. Otpremnica se smatra potvrdom o dostavi i preuzimanju robe.

Plaćanje pouzećem je omogućeno samo kupcima na teritoriji Crne Gore. Prilikom preuzimanja proizvoda, kuriru službe potrebno je platiti iznos pošiljke koja je poručena na sajtu. Važno je da je neko prisutan u domaćinstvu kada se očekuje pošiljka da ista ne bi bila vraćena, jer u tom slučaju sve troškove ponovnog slanja snosi kupac. Ako se desi da niko nije kod kuće, u slučaju slanja kurirskom službom, kurir ostavlja dokument koji sadrži vrijeme pokušaja isporuke, kao i vrijeme i mjesto, tj. kada i gdje kupac može preuzeti svoju pošiljku. Obično se radi o vremenu od 5 radnih dana, ali je važno pročitati šta piše na samom dokumentu koji je kurir ostavio u poštanskom sandučetu prilikom pokušaja isporuke.

Napomena:

Dostava fakture: ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA će poslati elektronsku fakturu Kupcu na email adresu koju je prethodno ostavio prilikom poručivanja proizvoda na ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA platformi.

VAŽNE NAPOMJENE!

Preporučujemo Vam da prije preuzimanja, utvrdite stanje pošiljke.

Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete prije preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i provjerite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih artikala. Ukoliko primijetite nepravilnosti na samom artiklu, dostavljeni artikal vratite po kuriru na adresu koja Vam je naznačena na računu-otpremnici kao “Adresa sa koje je poslana roba”.

Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja prije preuzimanja, preporučujemo Vam da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu koja vam je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure Vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.

Proizvodi različitih partnera se šalju u različitim paketima, stoga se na njih plaćaju odvojene poštarine.

Dostava računa: ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA će poslati elektronsku fakturu Kupcu na email adresu koju je prethodno ostavio prilikom poručivanja proizvoda na ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA platformi.

Pravo na odustajanje

U trenutku kad je porudžbina obrađena do kraja, kupac elektroničkim putem prima Ugovor o prodaji na daljinu.Prema članu 61. - Zakona o zaštiti potrošača (Sl. list CG broj 070/17-) kupovina putem preko internet prodavnice ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA smatra ugovorom na daljinu i ugovorom zaključenim putem interneta.

Obavještavamo Vas da imate pravo da bez navođenja razloga odustanete od ugovora u roku od 14 dana od dana kada Vam je roba isporučena.

Potrošač ostvaruje pravo na odustanak od ugovora zaključenog na daljinu, odnosno izvan poslovnih prostorija izjavom o odustanku od ugovora ukoliko je poslata trgovcu u roku od 14 dana od dana kada je roba dospjela u državinu potrošača, odnosno trećeg lica koje je odredio potrošač a koje nije prevoznik.

Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslana trgovcu. Po isteku roka od 14 dana od dana kada je kupac poslao pismeni odustanak, proizvod se više ne može vratiti.

Izjavu o odustanku od ugovora možete preuzeti OVDJE.

Izjavu je potrebno da odštampate, popunite podatke koji nedostaju, potpišete (potpišete i pečatirate za pravna lica), i pošaljete na adresu koja Vam je naznačena na zaprimljenom računu-otpremnici kao “Adresa sa koje je poslana roba”.

Takođe, možete nas kontaktirati putem e-maila na [email protected] ili putem Live chat-a. Naši operateri će vam tražiti informaciju o artiklima koje želite da vratite i broju porudžbine,  nakon čega  će Vam stići e-mail sa detaljnim uputstvima za dalje postupanje.

Reklamacije

Osnovni nam je cilj da sa Vama ostvarimo odnos povjerenja i pružimo Vam usluge u svemu prema Vašim željama i potrebama. Kupac koji je u svemu zadovoljan našim proizvodima i uslugom je naš primarni cilj. Ukoliko se ipak dogodi da budete nezadovoljni isporučenim proizvodom, budite sigurni da će Vaš prigovor biti riješen u skladu sa važećim zakonskim normama.

ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA (i njegova lokalna predstavništva) ne garantuju isporuku za nepotpune i netačne porudžbine. Gаrantujemo povraćaj novca ili zamjenu proizvoda, ukoliko se proizvod isporuči na bilo kојi način oštećen, kао i u slučaju da smo Vаm poslali proizvod kојi nistе naručili. Reklamacije prihvatamo u roku od 24 časa od dana prijema pošiljke. Rok za riješavanje spornih reklamacija je 14 dana od dana podnošenja reklamacije.

U slučaju reklamacije kupac je dužan da pošiljku vrati trgovcu o svom trošku.  Robu zajedno sa obrascem Zahtjeva za reklamaciju (možete ga preuzeti OVDJE) treba da pošaljete na adresu koja Vam je naznačena na zaprimljenom računu-otpremnici kao “Adresa sa koje je poslana roba”. Povraćaj novca/zamjena vrši se po prijemu vraćenog proizvoda i nakon odobravanja reklamacije.

Zа sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na e-mail: [email protected]. Provjeru kvaliteta poručenih proizvoda vršimo prije isporuke, а rok trajanja је istaknut na proizvodima ili na deklaracijama proizvoda.

Povraćaj robe

Ukoliko nakon preuzimanja pošiljke:

 • Ustanovite da Vam je greškom internet prodavnice ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA  dostavljen proizvod koji niste naručili.
 • Ustanovite da Vam je greškom internet ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA, pored proizvoda koji ste naručili, dostavila fakturisan proizvod i koji niste naručili ili ukoliko ste se iz nekog razloga predomislili i odustali od kupovine.

Imate pravo da vratite sporne proizvode, a mi ćemo Vam vratiti Vaš novac ili proizvod zamjeniti za drugi proizvod, po Vašoj želji.

Uslovi pod kojima ćemo vam omogućiti povraćaj na ovaj način su sledeći:

 1. Roba koju nam vraćate mora biti neotpakovana i nekorišćena;
 2. Od dana kada Vam je roba isporučena nije proteklo više od 14 dana (računajući i neradne dane);
 3. Poslali ste ili Izjavu o odustanku od ugovora, ili Zahtjev za reklamaciju na e-mail adresu: [email protected];
 4. ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA je potvrdio prijem Vaše izjave/zahtjeva za reklamaciju;
 5. Upakovali ste proizvod prije transporta na adekvatan način koji umanjuje opasnost od njegovog oštećenja tokom transporta;
 6. Uz proizvod ste priložili sva dokumenta koja su Vam predata prilikom isporuke (otpremnica i sl);
 7. Prodavac je potvrdio prijem pošiljke koja ispunjava uslov za povraćaj novca;
 8. U roku od 14 dana od prijema urednog artikla ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA će Vam vratiti plaćeni iznos uplatom na Vašu platnu karticu
Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, djelimično ili u cijelosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Internet prodavnica ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

Promjene opštih uslova

Internet prodavnica ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA, zadržava pravo da sve gore navedene uslove promijeni. O svim izmjenama ovih opštih uslova poznati korisnici će biti obaviješteni putem naše stranice.

Zabranjena je prodaja ljekova i medicinskih sredstva čija prodaja je putem interneta zabranjena po pozitivnim zakonskim propisima Crne Gore koji regulišu obavljanje apotekarske djelatnosti i  propisima kojim se uređuju ljekovi i medicinska sredstva, kao i proizvoda čiji promet putem interneta nije u skladu sa pravilima koje propisuju brendovi Platnih kartica.

KUPOVINOM PROIZVODA I KORIŠĆENJEM NAŠEG WEB SAJTA WWW.APOTEKAMO.ME KUPAC PRIHVATA OPŠTE USLOVE POSLOVANJA.

Samim korišćenjem neke naše usluge, kao i kupovinom proizvoda na ovoj stranici Vi automatski prihvatate naše uslove poslovanja i saglasni ste da ih poštujete.

U slučaju da vam naša pravila ne odgovaraju ili se sa njima ne slažete u potpunosti molimo vas da ne koristite ove stranicu.

Web sajt je vlasništvo ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA, i vlasnik sajta zadržava sva prava da u bilo koje vrijeme ažurira, mijenja i modifikuje uslove kupovine.

Sav materijal sa sajta www.apotekamo.me ne može biti kopiran i korišćen u bilo koje druge svrhe i na bilo koji način bez prethodne dozvole odgovornog lica ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA. Svako neovlašćeno korišćenje materijala sa web sajta može prekršiti zakone o autorskim pravima, intelektualnoj svojini, zaštitnim znacima i drugim zakonima. Ukoliko sajt ne koristite po svim primjenjivim zakonima i predstavljate se lažnim imenima ili podacima, vlasnik ima sva prava da ukine, privremeno obustavi ili modifikuje Vaš nalog ili pristup web sajtu ili djelovima web sajta bez prethodne najave.

Sav sadržaj i informacije na web sajtu su napravljene samo za informativne potrebe i uglavnom su korišćeni opisi proizvoda od strane proizvođača. Slike proizvoda takođe su date zbog informativne upotrebe. Nijanse boja prikazanih na slikama ne moraju da odgovaraju u stvarnosti i zavise od kalibracije boja vašeg uređaja za pregled ovog sajta.

Internet prodavnica ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA je informacioni sistem namijenjen predstavljanju i prodaji proizvoda korisnicima.

Osnovi podaci o firmi: