Besplatna dostava za porudžbine preko 20 € Non-stop niske cijene Jednostavno Brzo

Inovativna platforma za sigurnu online kupovinu farmaceutskih proizvoda!

ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA je inovativna platforma koja povezuje veliki broj fizičkih apoteka na jednom mjestu. Upravo ta činjenica omogućava da svojim korisnicima obezbijedi širok asortiman proizvoda, po odličnim uslovima, koji se nalazi na samo klik od njih.

Naša ideja

Tražili smo mogućnost kako na siguran i pouzdan način pomognemo ljudima da dođu do farmaceutskih i kozmetičih proizvoda koji se mogu poručiti online po najboljim tržišnim uslovima bez odlaska u apoteku i ograničavanja asortimana koji im je na raspolaganju.

Zašto odabrati našu internet prodavnicu za online kupovinu farmaceutskih proizvoda?

 1. Najpovoljniji uslovi kupovine – ZU APOTEKAMO PHARM PODGORICA će se uvijek potruditi da Vam obezbedi najpovoljnije uslove kupovine. Na koji način to funkcioniše?
  Ukoliko pronađete proizvod po povoljnijoj cijeni na nekoj drugoj online platformi javite se našem korisničkom servisu i mi ćemo Vam ponuditi proizvod po toj ili nižoj cijeni.
 2. Kako kontaktirati našu korisničku službu:
 3. Akcijske pogodnosti – Saradnja sa velikim brojem apoteka pruža mogućnost da svakoga mjeseca pronađete proizvode čija je cijena niža od prosječne. Sa promocijama i popustima koje smo obezbijedili za vas zaista možete uštedeti novac! Sve akcijske artikle možete pronaći na stranici “Akcija”.
 4. Širok asortiman proizvoda – Imamo veliki asortiman proizvoda (trenutno 2000 artikla) koji se iz dana u dan širi. Artikli su grupisani po kategorijama radi lakšeg snalaženja. Ukoliko želite proizvod koji niste uspijeli da pronađete kroz pretragu, slobodno nam pošaljite upit i naš tim će se potruditi da taj proizvod u što kraćem roku pokuša da ulista u svoju ponudu.
 5. Brza isporuka – Za bilo koji region u Crnoj Gori isporuka se najčešće dešava u roku od 3 do 5 radnih dana. Čim izvršite porudžbinu na našem portalu, odabrana apoteka je obaviještena o vašoj porudžini i kreće sa pakovanjem iste. U zavisnosti od satnice i dana u nedelji kada je porudžbina obavljena, kurir obično dolazi istog dana ili narednog (izuzetak petak, subota, nedelja).
 6. Uporedite i izaberite – Ne morate da idete od apoteke do apoteke da biste pronašli željeni proizvod. Sada pretražite proizvode i izaberite iz koje apoteke želite da Vam se proizvod dostavi. Pretraga na našoj platformi je vrlo jednostavna i intuitivna. Imamo proizvode istog imena ali od različitih proizvođača (npr. Vitamin D proizvod, dok proizvođači mogu biti: Solgar, MaxMedic). Svaki proizvod je opisan, tako da možete uporijediti cijenu, sastav, namijenu i poručiti ono što vam više odgovara.
 7. Sigurno i legalno – Naša platforma je jedinstvena mreža pouzdanih apoteka gde možete pretražiti i poručiti farmaceutske proizvode. Zapravo mi smo “izlog apoteka”, gde možete jednostavno odabrati željeni proizvod i poručiti ga na kućnu adresu bez odlaska u apoteku. Porudžbine obražujemo, čuvamo i isporučujemo u skladu sa svim zakonskim propisima. Detaljnije na Pravila i uslovi.
 8. Povjerljivo i pouzdano – Prilikom isporuke proizvoda garantujemo kompletnu diskreciju. Svi proizvodi su radi sigurnosti i bezbjednosti upakovani tako da se sadržaj paketa ne može vidjeti od strane kurira.
 9. Profesionalan i siguran tim podrške – ukoliko se javi bilo kakva nedoumica naš korisnički servis Vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju. Zadovoljan korisnik je naša vodilja, zbog toga profesionalna i sigurna informacija će vam biti dostavljena od našeg tima podrške.
 10. Savremena platforma – koja Vas detaljno obaviještava o svim novostima i pruža mogućnost da pored fenomenalne usluge proširite i svoja naučna i medicinska znanja kroz sadržaj bloga i newslettera.

Prijavi se na naš newsletter

Budite na vreme informisani o svim promocijama i pogodnostima koje smo pripremili za Vas!

Loading
Apotekamo Newsletter