Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

LIP BOOSTER-ROSE 7 ML

LIP BOOSTER-ROSE 7 ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

LIP BOOSTER-ROSE 7 ML

LIP BOOSTER-ROSE 7 ML

4,69 

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 20 €

Booster za usne

SKU: 1299414 Tag:

Pharma Hyaluron Volume Lip Booster- čini da Vaše usne izgledaju punije i mekše!
Kombinacija hijaluronske kiseline i lipida koji njeguju kožu osigurava glatke usne dajući im dodatno pojačanje volumena i dugotrajan osjećaj njege.

Djelovanje: Čini da usne imaju veći volumen. Sa trenutnim efektom (hlađenje, štipanje, peckanje). Čini usne mekim i glatkim.
Način upotrebe: Namazati na usne barem 2 puta na dan. Daje blagi sjaj usnama i nježnu boju. Pričekajte 5 do 10 minuta i možete, ukoliko želite, namazati preko vaš omiljeni karmin u određenoj nijansi.

Sastav:
-Kombinacija hijaluronske kiseline i lipida koji njeguju- djeluje kao kozmetički dermalni filer koji direktnomprimjenom na koži usna brzo prodire u kožu, puni i opušta fine bore usana i mikroreljefe ćelija kože i daje usnama volumen, ujedno je vlažeći i njegujući.
-Kapsicin – aktivna komponenta ljute papričice- zagrijeva, poboljšava cirkulaciju i puni usne krvlju- čineći ih punijim i dajući im volumen!
-Mentol- osnovni sastojak esencijalnog ulja peperminta- osvježava i rashlađuje usne -izaziva efekat hlađenja!
Pakovanje: 7ml.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Crne Gore 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 20€