Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Eucerin pH5 Ulje za pranje ruku 250 ml

Eucerin pH5 Ulje za pranje ruku 250 ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Eucerin pH5 Ulje za pranje ruku 250 ml

Eucerin pH5 Ulje za pranje ruku 250 ml

5,26 

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 20 €

Blago sredstvo za pranje ruku koje čuva prirodnu barijernu funkciju kože, njeguje kožu i štiti je od isušivanja.

Dejstvo Eucerin pH5 Ulja za pranje ruku

Eucerin pH5 Ulje za pranje ruku je blagi preparat za čišćenje za suve, osjetljive ruke. Suvu, osjetljivu kožu lako iziritiraju spoljašnji okidači čineći je još osetljivijom. Potrebno je više od blagog čišćenja kako bi postala manje osjetljiva.

Eucerin pH5 Ulje za pranje ruku je je specijalno formulisano i sadrži blage komponente koje nježno, ali efikasno čiste suvu, osjetljivu kožu bez isušivanja, čak i kod čestog pranja ruku. Jedinstveni Eucerin pH sistem ravnoteže sadrži pH5 citratni pufer kako bi se obnovila i održala optimalna ph vrijednost kože. Eucerin pH5 Ulje za pranje ruku sadrži i dekspantenol, aktivni sastojak poznat po svojim regenerativnim svojstvima.

Eucerin pH5 Ulje za pranje ruku je bogato prirodnim njegujućim uljima koja pružaju intenzivno obnavljanje, ublažavanje i umirivanje kože ruku. Ono takođe sprječava ponovni nastanak grube, ispucale kože.

Način upotrebe Eucerin pH5 Ulja za pranje ruku:

Eucerin pH5 Ulje za pranje ruku koristite svaki put kad treba da operete ruke. Najbolje rezultate daje uz Eucerin ph5 kremu za ruke.

Pakovanje Eucerin pH5 Ulja za pranje ruku: 250 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Crne Gore 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 20€