Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

URIAGE BARIEDERM CICA ULJE 100ml

URIAGE BARIEDERM CICA ULJE 100ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

URIAGE BARIEDERM CICA ULJE 100ml

URIAGE BARIEDERM CICA ULJE 100ml

Original price was: 17,78 €.Current price is: 15,59 €.

Besplatna dostava za porudžbine preko 20 €

Uriage Bariederm CICA ulje je ulje za telo sa 99,9% sastojaka prirodnog porijekla koje njeguje kožu i pomaže u smanjenju pojave strija i nedavno nastalih ožiljaka na koži.

SKU: 609617Y

URIAGE BARIEDERM CICA ULJE 100ml Uriage Bariederm CICA ulje je ulje za tijelo sa 99,9% sastojaka prirodnog porekla koje njeguje kožu i pomaže u smanjenju pojave strija i nedavno nastalih ožiljaka na koži. Sa bogatom i prijatnom teksturom koja se lako nanosi i nikada nije masna, ulje je pogodno čak i za periode trudnoće i dojenja. Nježno, svilenkasto ulje djeluje na zaustavljanje razvoja strija, dok cilja na postojeće istezanje poboljšavajući elastičnost i podstičući proces zarastanja kože. Povećanje elastičnosti kože pomoću koktela prirodnih ulja: organsko ulje jojobe bogato masnim kiselinama posjeduje zaštitne, umirujuće sposobnosti, avokado ulje pruža nježno omekšavajuće dejstvo, a takođe je bogato masnim kiselinama, karotenoidima i antioksidansima vitaminima C i E. Hidratantno suncokretovo ulje pomaže u njezi kože svojim bogatim omega-6 masnim kiselinama i vitaminom E. Uriage-ova GF REPAIR tehnologija podstiče zarastanje stimulišući faktore rasta, dok bisabolol umiruje kožu. Fitoskvalani pružaju regenerativno dejstvo na hidrolipidni film – prirodnu zaštitnu barijeru kože – dok tamanu ulje nastavlja da pruža iscjeljujuće dejstvo.

Način primjene:
Nanesite CICA-ulje dva puta dnevno direktno na kožu i nježno umasirajte kružnim pokretima kako biste poboljšali apsorpciju. Možete ga koristiti prije, tokom i poslije trudnoće, čak i tokom dojenja, sve dok čistite bradavice prije svakog dojenja. Odjeću možete obući odmah nakon nanošenja proizvoda.

Pakovanje: 100 ml.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Crne Gore 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 20€