Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

DR.HAUSCHKA HIDRANTNA MASKA 30ML

DR.HAUSCHKA HIDRANTNA MASKA 30ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

DR.HAUSCHKA HIDRANTNA MASKA 30ML

DR.HAUSCHKA HIDRANTNA MASKA 30ML

36,39 

Besplatna dostava za porudžbine preko 20 €

Oporavlja suvu, suncem oštečenu kožu i predstavlja hranljivi tretman za zrelu kožu.

SKU: 709707Y

DR.HAUSCHKA HIDRANTNA MASKA 30ML Za suvu, osjetljivu i zrelu kožu. Hidrantna maska umiruje i regeneriše kožu, stimuliše procese učvršćivanja (vraća tonus). Sadrži velik broj posebno odabranih biljnih ulja, voskova i ektrakt sjemenki dunje koji koži pružaju zaštitu i vlagu. Bademovo ulje njeguje i smiruje, a harmonizujuće maslinovo ulje zagrijeva. Ulje jojobe stabilizuje hidrolipidni sloj kože i štiti od agresivnih vremenskih neprilika. Ekstrakt dunjinih semenki, koji čini bazu ove kreme, neguje i štiti kožu. Hranjiva maska sadrži i voskove kao što je ružin i pčelinji vosak koji pružaju koži zaštitu, istovremeno joj omogućujući da diše.

Način primjene:
Na očišćeno lice (i oko očiju) nanijeti masku u debljem sloju, ostaviti da stoji 20-30 min. Nakon toga, višak ukloniti vodom.

Pakovanje: 30 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Crne Gore 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 20€