Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

DR. HAUSCHKA REVITALIZUJUCA HIDRANTNA KREMA 100

DR. HAUSCHKA REVITALIZUJUCA HIDRANTNA KREMA 100

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

DR. HAUSCHKA REVITALIZUJUCA HIDRANTNA KREMA 100

DR. HAUSCHKA REVITALIZUJUCA HIDRANTNA KREMA 100

36,35 

Besplatna dostava za porudžbine preko 20 €

Revitalizirajuća dnevna krema pomaže vašem tenu da zablista

SKU: 709745Y

DR. HAUSCHKA REVITALIZUJUCA HIDRANTNA KREMA 100 Zahvaljujući dragocjenim biljnim ekstraktima i uljima, ova lagana emulzija aktivira prirodni proces kojim koža proizvodi masnoću i vlagu te je čini ružičastom i mekom. Revitalizirajuća dnevna krema daje potporu sopstvenom ritmu gotovo svakog tipa kože. Sastav koji uključuje ljekovite biljke, bjelodan, hamamelis i mrkvu, koži daje revitalizujuću svježinu. Uljni ekstrakti i biljna ulja uravnotežuju snabdijevanje kože lipidima. Oživljava čak i blijedu kožu bez sjaja. Za blijedu, dehidriranu, suvu i normalnu kožu. 100 % prirodna i/ili biokozmetika sertifikovana prema standardima NATRUE, bez sintetičkih mirisa, boja i konzervansa, bez mineralnih ulja, silikona i emulgatora koji sadrže PEG, pogodno za vegane i dermatološki ispitano.

Način primjene:
Nakon jutarnjeg čišćenja i toniziranja kože ravnomjerno nanesite na lice i vrat. Za mješovitu je kožu Revitalizirajuća dnevna krema u kombinaciji s Uljem za dnevnu njegu lica idealna dnevna njega. Jednostavno pomiješajte kremu i ulje na dlanu i nanesite mješavinu na lice. Uveče preporučujemo Tonik za lice kao bezmasnu noćnu njegu.

Pakovanje: 100ml.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Crne Gore 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 20€