Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

LA ROCHE-POSAY antihelios mlijeko za tijelo SPF 50+ 250 ml

LA ROCHE-POSAY antihelios mlijeko za tijelo SPF 50+ 250 ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

LA ROCHE-POSAY antihelios mlijeko za tijelo SPF 50+ 250 ml

LA ROCHE-POSAY antihelios mlijeko za tijelo SPF 50+ 250 ml

Original price was: 31,79 €.Current price is: 28,19 €.

Besplatna dostava za porudžbine preko 20 €

LA ROCHE-POSAY antihelios mlijeko za tijelo SPF 50+ 250 ml.

SKU: 90003674X

LA ROCHE-POSAY antihelios mlijeko za tijelo SPF 50+ 250 ml  ekološki odgovoran hidratantni losion spf50+. Vrlo visoka zaštita od UVA zračenja prihvatljivija za životnu sredinu. Ovo je proizvod za zaštitu od sunca linije Anthelios koji uključuje karton u proizvodnju tube kako bi se upotreba nereciklirane plastike  smanjila za 45 %. Formula sa tehnologijom Netlock kombinuje vrlo visoku zaštitu od sunca sa otpornošću, što rezultira proizvodom koji je prihvatljiviji za morski ekosistem. Poređenje sa sličnim plastičnim tubama Anthelios ekološki odgovoran hidratantni losion predstavlja minimalističku formulu bez smanjenog efekta zaštite, a prikladan je za osjetljivu kožu i kožu sklonu reakcijama na izloženost suncu.

Način primjene:

Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Bebe i djecu čuvajte od direktnog sunca. Ne izlažite se predugo suncu čak ni uz zaštitna sredstva, jer ona ne nude 100%-tnu zaštitu. Zaštitno sredstvo nanosite neposredno prije izlaska na sunce. Često i bogato obnavljajte nanošenje kako biste održali zaštitu, posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja. Izbjegavajte područje oko očiju. U slučaju kontakta s očima odmah ih temeljito isperite vodom. Izbjegavajte kontakt s tkaninama.

Pakovanje: 250 ml.

 

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Crne Gore 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 20€