Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Doppelherz Vitamin C 500 + Zink + D3 DEPO DIREKT

Doppelherz Vitamin C 500 + Zink + D3 DEPO DIREKT

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Doppelherz Vitamin C 500 + Zink + D3 DEPO DIREKT

Doppelherz Vitamin C 500 + Zink + D3 DEPO DIREKT

Original price was: 10,16 €.Current price is: 8,89 €.

Besplatna dostava za porudžbine preko 20 €

Dodatak ishrani.

SKU: 40029YXZ8 Tag:

Doppelherz Vitamin C 500 + Zink + D3 DEPO DIREKT ne pruža vam samo važne hranljive sastojke koji doprinose normalnoj funkciji imunog sistema, takođe ima prijatan voćni ukus. Za snažan imuni sistem i zdrave odbrambene sposobnosti, dovoljan unos hranljivih sastojaka igra važnu ulogu. Vitamin C, cink i vitamin D doprinose normalnoj funkciji imunog sistema, kao i zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Jedinstveno je to što se direktno uzima, uz dodatak 500 mg vitamina C sa efektom depoa. Prednost DEPO efekta leži u tome što se određeni vitamini i minerali, koje organizam može ograničeno skladištiti, kontinuirano oslobađaju tokom dužeg vremenskog perioda. Ovo je posebno važno jer neuravnotežena ishrana često dovodi do smanjenog snabdijevanja nutrijentima. Na primjer, hidrosolubilni vitamini poput vitamina C, B1, B2 i B6 mogu se ograničeno skladištiti u organizmu. Poseban proces proizvodnje omogućio je razvoj granulata sa DEPO efektom. Iz sitnih zrnastih granula sa „depo efektom“, 500 mg vitamina C se postepeno oslobađa tokom nekoliko sati i postaje dostupan tijelu u manjim „porcijama“ raspoređenim tokom dana. Ovo sprečava da se velike količine vitamina C unijete odjednom neiskorišćene izbace, čime se osigurava da tokom perioda povećanog opterećenja, organizmu ne nedostaje. Mikro-granule predstavljaju modernu formu brze i direktno unete doze. Ove fine granulatne perle, nazvane mikro-pelleti, mogu se uzeti bilo kad i bilo gdje bez tečnosti. Ovo je idealno za putovanja ili za osobe koje imaju problema sa gutanjem tableta. Samo jedna kesica Doppelherz Vitamin C 500 + Zink + D3 DEPO DIREKT podržava dobru snabdjevenost vitaminom C čak i u slučaju povećane potrebe.

Napomena:

Nije pogodno za djecu, adolescente, trudnice i dojilje, kao ni za osobe s oštećenom funkcijom bubrega. Čuvati na suvom mjestu i ne izlagati temperaturi iznad 25°C.

Način primjene:

Svakodnevno konzumirajte sadržaj jedne kesice. Mikro-pellete stavite direktno na jezik, polako ih pustite da se tope i progutajte.

Pakovanje: 20 kesica

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Crne Gore 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 20€