Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Bioderma Hydrabio micelarna voda 250ml

Bioderma Hydrabio micelarna voda 250ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Bioderma Hydrabio micelarna voda 250ml

Bioderma Hydrabio micelarna voda 250ml

11,29 

Besplatna dostava za porudžbine preko 20 €

Hidrabio H2O je prva i jedina dermatološka micelarna voda koja je savršeno kompatibilna sa kožom.

SKU: 9020Y Tag:

Dejstvo Bioderma Hydrabio micelarne vode

Bioderma Hydrabio micelarna voda je prva i jedina dermatološka micelarna voda koja je savršeno kompatibilana sa kožom. Njeni estri masnih kiselina koji su sastavni dio micela su slični fosfolipidima ćelija kože i prirodno pomažu obnovi hidrolipidnog filma.

Stoga, Bioderma Hydrabio micelarna voda garantuje nenadmašnu toleranciju i komfor za optimalnu efikasnost skidanja šminke. Njen ekskluzivni Aquagenium™ biološki patent stimuliše kožu da aktivira svoje prirodne kapacitete tako što stimuliše akvaporine, kanaliće za vodu u koži i na taj način zadržava vodu koja je koži potrebna.

Način upotrebe Bioderma Hydrabio micelarne vode

Natopite tupfer Bioderma Hydrabio micelarnom vodom. Uklonite šminku sa lica i zone oka. Postupak ponovite dok tupfer ne ostane čist. Ne ispirati.

Pakovanje Bioderma Hydrabio micelarne vode: 250 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Crne Gore 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 20€