Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOKAP Delicato Farba za kosu 2.9 Tamna Kesten

BIOKAP Delicato Farba za kosu 2.9 Tamna Kesten

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

BIOKAP Delicato Farba za kosu 2.9 Tamna Kesten

BIOKAP Delicato Farba za kosu 2.9 Tamna Kesten

12,96 

Besplatna dostava za porudžbine preko 20 €

Farba za kosu

SKU: 00802d Tag:

Biokap delicato farba za kosu 2.9 je farba koja sadrži prirodne komponente bez amonijaka, rezorcinola, parabena i nikla. Ne sadrži toksične supstance koje oštećuju vlasište i same folikule. Hrani kosu i ima zaštitni efekat, dobro pokriva sedu kosu i ima dugotrajno dejstvo. Nijansa: Dark Chestnut Chocolate.

Način primjene:
Sadržaj tube sipati u razvijač boje, promućkati da se izjednači smjesa. Skinuti zaštitni čep i na prethodno očešljanu kosu nanositi smjesu na korijen kose. Lagano umasirati i ostaviti da djeluje 20 minuta. Nakon toga nanijeti ostatak sadržaja po cijeloj dužini kose i ostaviti da djeluje jos 15 minuta. Na kraju nanijeti sadržaj priloženog šampona i balzama i dobro isprati kosu. Napomena: proizvod ne nanositi na bolesno ili oštećeno vlasište.

Sastav:
Biljni proteini pšenice, soje, pirinča i zobi, lipofilne kiseline voća i vrbe i prirodni UV filteri. Kutija sadrži jednu tubu boje,jednu bočicu aplikatora (razvijač za boju), jednu kesicu šampona i balzama za pranje kose, jednu kesicu zaštitne kreme za konture lica, jedan par rukavica.

Pakovanje: 140ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Crne Gore 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 20€