Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

GLOBIFER FORTE TABL 40X18MG

GLOBIFER FORTE TABL 40X18MG

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

GLOBIFER FORTE TABL 40X18MG

GLOBIFER FORTE TABL 40X18MG

29,65 

Besplatna dostava za porudžbine preko 20 €

Dodatak ishrani

SKU: 15267302 Tag:

Gvožđe pomaže normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i sintezi hemoglobina. Gvožđe je neophodno za obavljanje velikog broja vitalnih funkcija u čovjekovom organizmu koje onda direktno zavise od njegovog dovoljnog unosa. Esencijalno je za biosintezu hemoglobina i neophodno za normalno stvaranje crvenih krvnih zrnca. Globifer forte je dodatak ishrani u slučajevima kada uobičajena ishrana ne obezbjeđuje dovoljnu količinu gvožda. Nizak nivo ili ispražnjene rezerve gvožda u organizmu dovode do pojave vrtoglavice, slabosti i zamora. Kod žena, posebno u reproduktivnom periodu, često se javlja smanjenje broja crvenih krvnih zrnaca. Sa druge strane, žene koje planiraju trudnoću kao i trudnice imaju veće potrebe za unosom gvožđa u cilju povećanja nivoa hemoglobina u organizmu. Takođe, starija populacija sa smanjenim unosom hranljivih materija, kao i oni koji su na nekoj dijeti mogu imati ispražnjene rezerve gvožda u organizmu. Isto se odnosi na djecu i mlade u periodu rasta i razvoja. Globifer forte je dodatak ishrani namijenjen svim navedenim stanjima povećanih potreba za unosom gvožda, kao i nadoknadi njegovih smanjenih rezervi u organizmu.

Sastav: goveđi hemoglobin u prahu 510.4mg, gvožđe (iz hemoglobina,gvožde(II)sulfata i gvožde(II)fumarata) 18mg

Način primjene: 1 tabletu dnevno uzeti sa vodom. Napomena: Na resorpciju gvožda iz preparata Globifer ne utiču čaj,kafa ili hrana.

Pakovanje: 40 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

40 TABLETA

Sastav: Govedi hemoglobin u prahu 510.4mg Gvožde (iz hemoglobina,gvožde(II)sulfata i gvožde(II)fumarata) 18mg Nacin primene: 1 tabletu dnevno uzeti sa vodom. Napomena: Na resorpciju gvožda iz preparata Globifer ne uticu caj,kafa ili hrana. Pakovanje: 40 tableta

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Crne Gore 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 20€