Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

IMUNOGLUKAN P4H SIRUP 120ML

IMUNOGLUKAN P4H SIRUP 120ML

(1 recenzija korisnika)
Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

IMUNOGLUKAN P4H SIRUP 120ML

IMUNOGLUKAN P4H SIRUP 120ML

18,91 

1 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 20 €

Dodatak ishrani

SKU: 25346005 Tags: , ,

IMUNOGLUKAN sirup P4H, dejstvo: 

U potrazi ste za jednostavnim, ali efikasnim preparatom koji će ojačati imuno sistem vaših mališana?  IMUNOGLUKAN P4H SIRUP je upravo ono što tražite.

Zašto? Zato što ovaj sirup sa vitaminom C i prirodnim Imunoglukanom (izolovan je iz gljive bukovača) unapređuje prirodnu odbranu organizma.

Imunoglukan je polisaharid i njegov zadatak je da u limfnom tkivu u tankom crijevu aktivira djelovanje imunih ćelija (makrofaga, monocita i neutrofila). Tako aktiviran imuni sistem obezbjeđuje organizmu bolju spremnost za odstranjivanje stranih tijela, virusa i bakterija. istovremeno, vitamin C kao značajan prirodni antioksidans štiti ćelije od oštećenja izazvanih slobodnim radikalima i pomaže u podršci imunog sistema.

I zato Imunoglukan P4H sirup kao sastavni dio raznolike i uravnotežene prehrane te zdravog načina života, povoljno djeluje na imunološki sastav.

Način upotrebe IMUNOGLUKAN P4H sirupa:

​1 ml sirupa na 5 kg tjelesne mase jednom dnevno, u trajanju od 2 do 4 nedelje.

Kod povećanih potreba preporučujemo da barem prva tri dana uzmete dvostruku dozu. Sirupu je priložena čašica za doziranje.

Imunoglukan P4H® se može uzimati neprekidno kroz 6 mjeseci.

Sirup uzmite na prazan želudac uveče prije spavanja ili ujutro. Uzimanje na prazan želudac važno je jer tako imune ćelije brže prepoznaju molekule imunoglukana.

Pre upotrebe sirup dobro promućkajte.

Pakovanje IMUNOGLUKAN P4H sirupa: 120 ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

120ML

Sastav IMUNOGLUKAN P4H sirupa Imunoglukan P4H® sirup sadrži prirodni bioaktivni polisaharid Imunoglukan® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan) i vitamin C. ​1 ml sirupa sadrži: Imunoglukan® 10 mg Vitamin C 10 mg

https://www.imunoglukan.rs/proizvodi/

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Crne Gore 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 20€