Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Probiotik EnteroBiotik® 10 kapsula

Probiotik EnteroBiotik® 10 kapsula

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Probiotik EnteroBiotik® 10 kapsula

Probiotik EnteroBiotik® 10 kapsula

4,99 

Besplatna dostava za porudžbine preko 20 €

Probiotik EnteroBiotik pomaže očuvanje i održanje ravnoteže unutrašnjeg ekosistema organizma.

Probiotik EnteroBiotik pomaže očuvanje i održanje ravnoteže unutrašnjeg ekosistema organizma. Aktivni sastojci prolaze nepromenjeno do tankog crijeva, gdje se lijepe za sluzokožu crijeva, počinju da se razmnožavaju i ispoljavaju svoje dejstvo. Stvaraju barijeru ( “štit”) između zida i lumena crijeva i tako sprječavaju patogene mikroorganizme da oštete sluzokožu i prođu u organizam. Probiotici su nam neophodni, jer olakšavaju varenje, resorpciju hranljivih materija, sintezu vitamina i esencijalnih aminokiselina. Namijenjeni su svima, bez starosnog ograničenja u različitim životnim okolnostima. Naročito se preporučuje njihova primjena kod crevnih infekcija, prilikom promjene klimatskih uslova (odlazak na more), uz primjenu antibiotske terapije.

Doziranje i način primjene:
Odrasli i djeca starija od 6 godina uzimaju 1-2 kapsule dnevno. Djeca mlađa od 6 godina uzimaju jednu kapsulu dnevno. Prilikom primjene kod mlađe djece kapsula se može otvoriti. Sadržaj se razmuti u malo vode ili druge tečnosti i da se dijetetu da odmah popije. Kada se uzima uz antibiotsku terapiju Enterobiotik treba uzeti dva sata poslije primijenjene doze. Osobe na terapiji antimikoticima ne treba da koriste preparat. Kod odojčadi (djeca do godinu dana), Enetobiotik se primjenjuje uz konsultaciju sa pedijatrom.

Sastav:
Sadrži dva soja probiotskih bakterija Lactobacillus plantarum i probiotskog kvasca Saccaromyces boulardi. Ostale materije: skrob,kapsula (hidroksipropilmetilceluloza i titan-dioksid) i sredstvo protiv zgrudnjavanja (Magnezijum-stearat).

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Crne Gore 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 20€