Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

SOLGAR BETA GLUKAN TBL A60

SOLGAR BETA GLUKAN TBL A60

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

SOLGAR BETA GLUKAN TBL A60

SOLGAR BETA GLUKAN TBL A60

22,80 

1 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 20 €

Dodatak ishrani

SKU: 25632021 Tags: ,

Dejstvo SOLGAR BETA GLUKAN TABLETA

Beta 1,3 glukan je dugolančani polisaharid deriviran iz ćelijske membrane prirodnog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) koji aktivira makrofage – prvu liniju imunološke odbrane organizma u borbi protiv virusa, bakterija, gljivica i parazita. Uz povećanje efikasnosti imunološkog sistema, beta 1,3 glukan utiče i na povećanje broja odbrambenih ćelija, jer dodatno podstiče i stvaranje koštane srži. Beta 1,3 glukan takođe pokazuje i snažna antioksidativna svojstva, jer djelujući kao “hvatač” slobodnih radikala čuva ćelije od oksidacijskih oštećenja.

Solgar Beta 1,3 glukan preporučuje se za jačanje imuniteta kod infektivnih bolesti uzrokovanih virusima, bakterijama, gljivicama i parazitima, hroničnih upala te hematoloških i autoimunih bolesti. Koristan je i tokom postoperativnog oporavka, za brže zarastanje rana i kod izloženosti različitim vrstama zračenja.

Način upotrebe:

1-3 tablete dnevno, uz obrok

Pakovanje: 60 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 60 tableta

Sastav SOLGAR BETA 1,3 GLUKANI TABLETA: Beta glukani (kao beta 1-3 beta 1-6 glukani) iz ćelijskog zida prirodnog kvasca, Saccharomyces cerevisiae.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Crne Gore 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 20€