Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Waya D3 kapi 10ml

Waya D3 kapi 10ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu želja

Waya D3 kapi 10ml

Waya D3 kapi 10ml

10,81 

Besplatna dostava za porudžbine preko 20 €

Kapi D3 vitamina koje su namijenjene za zdrav rast i razvoj kostiju.

Jedine kapi sa probiotikom Lactobacillus rhamnosus GG i vitaminom D3 u uljanoj suspenziji, smanjuju verovatnoću pojave grčeva kod novorođenčadi i odojčadi. Kapi D3 vitamina takođe doprinose i normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamin D3 je biljnog porijekla pa je pogodan i za vegetarijance. Ne sadrže alergene (mliječne bjelančevine, laktozu, gluten, jaja, ribe, kikiriki, susam, SO2, soju, koštunjavo voće, cijele rakove). poslije otvaranja flašice kapi su upotrebljive još najmanje mjesec dana.

Način upotrebe:

Odojčad i djeca do navršene 2. godine: 7 kapi 1x na dan.

Djeca poslije 2. godine života: 10 kapi 1x na dan.

Sastav: 7 kapi sadrži najmanje 1,4 × 109 kolonijskih jedinica mikroinkapsulirane probiotske kulture Lactobacillus rhamnosus GG i 400 I. J. (10 μg) vitamina D3. Kapi su neutralnog mirisa i ukusa.

Pakovanje: 10ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cijena
Za teritoriju Crne Gore 3-5 dana Besplatna dostava za porudžbine preko 20€